Over ons

De Moor Autoschade | Garage Aalsmeer

De Moor Autoschade is door mij Richard de Moor opgericht. Na het afronden van mijn LTS opleiding ben ik begonnen bij een schadebedrijf als leerling plaatwerker. Bij dit leer-werkbedrijf heb ik een tweejarige opleiding genoten voor 1ste en 2de schadehersteller. Hier zijn ook de bijbehorende papieren behaald.

Na deze opleiding ben ik van werkgever veranderd en heb ik 10 jaar bij Volkswagen/Audi/Porsche als plaatwerker gewerkt. Vervolgens heb ik nog voor twee andere werkgevers gewerkt, waarvan de laatste twee jaar als chef op de schade-afdeling.

In 2004 ben ik voor mijzelf begonnen als freelance plaatwerker bij diverse bedrijven. Uiteindelijk heb ik in 2011 de knoop doorgehakt om met een eigen pand en garage, het bedrijf De Moor Autoschade in Aalsmeer te beginnen. Door mijn voorliefde voor Porsche, ben ik mij als onafhankelijk Porsche schadebedrijf gaan specialiseren in dit merk. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor alle andere merken. Naast grote en zware schades is het restaureren van klassiekers mijn passie.

Contactinformatie

T. 0297-365611
M. 0653677124
E. richard@demoorautoschade.nl

Garage Aalsmeer

Aalsmeerderweg 249 A1
1432 CM Aalsmeer

Afspraak maken

Onze diensten

Naar schadeherstel
Naar restauratie
Naar Porsche specialist